Portvinsaften

Portvinsaften

Torsdag den 6. november får vi igen besøg af David fra Vinslottet.

Sammen med Kasper præsenterer vi en flot aften med god mad og portvine fra Quinta De La Rosa i fokus.

 

Aftens menu og vine

 

Ved ankomst

Rosé Port Royale Cocktail

 

Menuen

 

Cognac flamberet hummerbisque med pandestegt lange og fennikel-salat.

Quinta de la Rosa Branco Riserve 2024

Tim´s Branco Grand Reserve 2019

 

Braiserede oksekøber og trøffelmos.

Portvinssauce, jordskok, purløg og karamelliserede småløg.

Quinta de la Rosa Tinto 2021

Syrah Passagem 2019

 

Ostefruens udvalgte oste.

Hjemmelavede knækbrød og marmelade.

Ruby Reverse Lot 601

LBV 2019

Vintageport 2020

 

Cremé Catalan

Honningbagte figner og nøddder

 

Tawny Port

Colheita 20212

20 års Tawny

 

Afslutning

30 års Tawny

 

Pris per person 795 kr.