Torsdag den 6. november får vi igen besøg af David fra Vinslottet.
Sammen med Kasper præsenterer vi en flot aften med god mad og portvine fra Quinta De La Rosa i fokus.
Aftens menu og vine
Ved ankomst
Rosé Port Royale Cocktail
Menuen
Cognac flamberet hummerbisque med pandestegt lange og fennikel-salat.
Quinta de la Rosa Branco Riserve 2024
Tim´s Branco Grand Reserve 2019
Braiserede oksekøber og trøffelmos.
Portvinssauce, jordskok, purløg og karamelliserede småløg.
Quinta de la Rosa Tinto 2021
Syrah Passagem 2019
Ostefruens udvalgte oste.
Hjemmelavede knækbrød og marmelade.
Ruby Reverse Lot 601
LBV 2019
Vintageport 2020
Cremé Catalan
Honningbagte figner og nøddder
Tawny Port
Colheita 20212
20 års Tawny
Afslutning
30 års Tawny
Pris per person 795 kr.